top of page

Több van a cégedben. Segítünk felszínre hozni a többletet.

Frissítve: 2022. aug. 30.

Valószínűleg, több van a cégedben, mint amit ma kihozol belőle. Ezt lehet, hogy Te is érzed, de a mindennapi kemény operatív munka közben a folyamatokat “kívülről” látva, objektíven a megoldásokat kutatni nem egyszerű feladat.


Ezt ne vedd magadra, nem kötekedünk, nem személyes kritika, csak ismerjük ezt az érzést és át is éljük ezeket, nap mint nap. Ezzel nem vagy egyedül, ez egy általános helyzet, amely azokra cégekre igaz, akiknél:


  • az elmúlt években menedzsment eszközeik fejlesztése nélkül ügyfélszámban, megrendelés állományban nőttek

  • a kialakult működési folyamatok hatékony kivitelezési lépéseiről a vezetőség és az operatív személyzet fejében más és más a vélemény

  • keresik, de még nem találták meg a hatékony eszközt a kulcsembereik esetleges kiválásának kezelésére

  • a szervezeti egységek munkáját még nem segíti összehangolt működési és szervezési technológia

  • a döntéshozatalt és a technológia működést támogató eszközök elavultsága már érződik, vagy ezen eszközök hiányoznak az életükből


Ha ismerősek a fenti szituációk, akkor itt az ideje megismerkedni egy igen hatékony eszközzel a K3 -Business Analyst metódusával.


Több van a cégedben, eszközünkkel felszínre is hozhatod
Több van a cégedben, eszközünkkel felszínre is hozhatod

Business Analyst - A célravezető fejlesztés kihagyhatatlan lépése

Megkérdeztek egyszer egy öreg bölcset, hogy mit tartana az egyik legkegyetlenebb büntetésnek, amit kiróhatnának rá az életben? Ő erre ezt felelte:

  • Ha életem végén bemutatnák nekem azt az embert, akivé fejlődhetettem volna, de nem tettem…

Elgondolkodtató, hogy mennyi munka, energia, lemondás árán kialakított lehetőséget, potenciált hagyunk kiaknázatlanul cégeinkben. Persze ez nem tudatos döntés, szándékos cselekedet, hanem egyrészt a spontán növekedés és működés automatizmusainak eredménye, másrészről a “szakértő külső szemek” rendszeres alkalmazásának hiánya vezet ide.


Mi lehet a célravezető megoldás?

Business Analyst szolgáltatásunkat 15 év szoftver tervezési, fejlesztési és bevezetési szakmai tapasztalata alapján számtalan különböző projektben csiszoltuk a mai állapotára. A metódust jelenleg is, nap mint nap fejlesztjük. Partnereinknek biztosítja működésük szakértői “külső szemmel” történő átvizsgálásának, konstruktív megvitatásának eszközét.


A Business Analyst célja, hogy ügyfeleink vállalati paramétereit, céljait és erőforrásait felmérve, velük közösen hatékonyabb megoldásokat dolgozhassunk ki számukra:

  • megfelelő priorizálást

  • költséghatékonyság növelését

  • bevezetés átgondolt ütemezését

  • időbeli tervezhetőséget

  • erőforrások optimalizálását

Maga a szolgáltatás egy, az ügyféllel közösen végigvitt 2-3 napos üzleti program, melyen belül végigmegyünk az alábbi folyamaton:

  1. Célok definiálása, adatgyűjtés

  2. Folyamatok definiálás

  3. MVP meghatározása


Business Analyst - A célravezető fejlesztés kihagyhatatlan lépése
Business Analyst - A célravezető fejlesztés kihagyhatatlan lépése

Az MVP Minimum Viable Product-et (Minimum életképes termék) az alábbi cikkünkben már kiveséztük, de nagyon dióhéjban a lényege: annak a legegyszerűbb megoldásnak a közös létrehozása és bevezetése, ami elengedhetetlen a későbbi teljes rendszer kivitelezéséhez, de már konkrét érték termelést biztosít számodra, és egyben segíti majd az átállási folyamatok hatékony megkezdését is.


Miért fontos ez?

Ismered a mondást? - Vigyázz, hogy mit kívánsz, mert a végén még teljesül! - Gondolj bele, ha ma megkapnád azt a tökéletes programot, minden funkciót, ami ma a fejedben van, akkor holnap át tudna rá állni az egész céged, hogy azzal végezze mindenki a munkáját? - a kérdés költői, a válasz egyértelmű. Ésszerű, átgondolt folyamat nélkül ezt nem lehet végrehajtani.


A Business Analyst szolgáltatás számodra végülis nem más, mint egy szükséges, elégséges mélységű szakmai felmérés, folyamat és cél definiálás és egy erre épülő kidolgozott, megfelelő ütemezéssel ellátott fejlesztési terv, benne a kulcsfontosságú MVP-vel. Egy pontos és részletes “tervrajz” a jövőbeli ipari szoftverfejlesztéseidhez és annak bevezetésének optimális lépéseiről.


Beépített hatékonyságmérő A-B tesztekkel, melyekkel rengeteg felesleges kiadástól, fejlesztési zsákutcától és időpazarlástól menekülhetsz meg.


A Business Analyst szolgáltatás akár önállóan is megrendelhető. Hiszen végeredménye egy kézzel fogható rendszerterv, átgondolt, újragondolt folyamatokkal, melyre már egyértelműen több fejlesztőtől is kérhető árajánlat. Mi azzal fűszerezzük meg az ajánlatunkat, hogy a Business Analyst költsége nálunk levonható a későbbi, erre épülő fejlesztés díjából.


Mennyibe kerül?

A Business Analyst szolgáltatás lényege pont az, hogy miként lehet a szükséges fejlesztési költségeket ésszerű keretek között a leggazdaságosabb szintre hozni, csökkenteni a kockázatot, a fejlesztési időt, az egész folyamatra szánt menedzsment időt és mindezzel egyidőben pedig valódi értékteremtő megoldást lehessen kidolgozni a cégednek. Ha szeretnéd Te is jobban kiaknázni cégedben rejlő potenciált, használd ki szeptember 30-ig élő ajánlatunkat a Business Analyst szolgáltatásra: 160 000 Ft/nap (általában 3 napot igényel)


Légy a partnerünk és hozd felszínre cégedből a rejtett tartalékot!

K3 - Az ipari szoftverfejlesztő



45 megtekintés0 hozzászólás

Opmerkingen


bottom of page