top of page
K3 | Az ipari célszoftver fejlesztés, bevezetés és üzemeltetés specialistája

Testre szabható ipari szoftverekkel a hatékonyabb működésért

Területek, melyekre testre szabható, hatékony megoldásokat kínálunk

Műszakigazoló

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek. Több ezer főt foglalkoztatnak az ország számos telephelyén. A munkavállalók műszakidő nyilvántartása az általunk fejlesztett rendszeren történik. A vállalat saját intranetjére telepített szerverünkhöz csatlakoznak a telephely és rögzítik munkavállalóik munkaidejét. Az így összegyűjtött adatokat továbbítjuk az SAP féle bérszámfejtésre, illetve a kontrolling részlegre stratégiai döntéshozások támogatásához.

Dokumentumkezelés

Mint minden projektet, ezt is több vállalattal közösen, csoportmunkában valósítjuk meg. Az OptiGuard Kft-vel közreműködve először pályázati dokumentációk kezelésére alkottunk egy rendszert, mely segítségével tankerületek komplett pályázati anyagát sikerült rendszerezett struktúrába szerveznünk, így hihetetlen mértékben meggyorsítva a pályázati megvalósítás dokumentálását. Ez a rendszerünk (bevallom nem túl fantáziadúsan) a PENYIR (Pályázati Esemény-nyilvántartó Rendszer) nevet kapta. Több éves tankerületi pályázati iratkezelés után tovább bővítettük dokumentumkezelési portfóliónkat. Leltározás kapcsán már jól kialakult kapcsolatunkat tovább mélyítettük a DWS Digital Kft-vel. Több évtizedes iratkezelési tapasztalatukat ötvöztük a mi innovatív informatikai ötleteinkkel és így sikerült kialakítanunk egy komplex iratkezelési megoldást DocIT néven.

Termeléstámogatás

A Felgyői Vágóhíd fő tevékenysége a minőségi húsipari termékek előállítása és értékesítése. Termékkínálatukban megtalálhatóak a sertéshús, csirkehús, marhahús, füstölt termékek, szalonnák és különféle fűszerek. A vágóhíd fontos szereplője a magyar húsiparnak, és külön figyelmet fordít a frissességre és minőségre.

A Felgyői Vágóhídnak egy olyan szoftvert fejlesztünk, ami a termelés és gyártás menedzsmentben és a logisztikában is segít:

  • Partnerkezelés: A partnerek regisztrálása és beléptetése a rendszerbe, ahol megtekinthetik a terméklistát és rendeléseket adhatnak le.

  • Termék- és Árnyilvántartás: Termékek és árak adminisztrációja.

  • Receptúrák Kezelése: Receptúrák rögzítése és kezelése.

  • Raktárkészlet Nyilvántartás: Készletkezelés és nyomon követés.

  • Fuvarszervezés: Szállítások szervezése a beérkezett rendelések alapján.

Készlet leltár

A DWS Inventory Kft. informatikai alvállalkozójaként fejlesztünk évek óta egy leltározást lebonyolító szoftvert, mely a CountIT nevet kapta. A program segítségével komplett készletleltárt lehet lebonyolítani, a munkaerő-szervezéstől egészen a nagyvállalati rendszernek való adatátadásig. A CountIT rendszer külön HR modullal rendelkezik, mely a leltárakra szervezi a folyamatosan változó diák munkaerőt. A leltár lebonyolítása során a termékek rögzítése speciális Symbol eszközökkel történik, melyre a szoftvert C#-ban fejlesztettük. Alkalmanként 40-50 Symbol eszközzel és egy gyorstelepítésű, saját hálózattal vonulunk ki egy-egy leltár helyszínre. Az árufelvétel leltárhelyenként történik, leltározási módszertantól függően különböző ellenőrző szabályokkal. A Symbol eszközökről az adatok egy központi szerverre továbbítjuk, ahol a leltárt koordináló menedzsment valós információt lát a leltár előrehaladásáról. Fejlesztéseinknek köszönhetően sikerült elérni, hogy egy adott üzlet árucikkeit fele akkora munkaerővel lehessen rögzíteni ugyanannyi idő alatt, így jelentősen csökkent egy adott leltár bérköltsége. A CountIT rendszer évek óta jelesre vizsgázik OBI, Auchan és Hervis áruházakban egyaránt.

Tárgyi eszköz leltár

Hasonló a készlet leltárhoz, ám mégis teljesen más terület a tárgyi eszköz leltározás, amikor egy adott vállalat eszközeit kell feltárni és összevetni a könyvelésben szereplő tételekkel. Ez a készletleltárhoz képest egy sokkal lassabb, precízebb folyamat ezért más informatikai megoldást igényel. Speciális Symbol eszközök helyett itt a munkavégzés tableteken, laptopokon történik. Ezért létrehoztuk erre egy másik programot, mely egy tárgyi eszköz leltározási folyamatot valósít meg. A program neve AccountIT lett. Mivel javarészt kisebb létszámú munkaerővel és 1 éjszaka helyett hetekig eltart egy ilyen leltár, ezért a HR modul kisebb szerepet kapott. Helyette egy komplexebb, képekkel támogatott cikk kezelés került kialakításra. Ügyfeleink a leltár elkészülte után tovább használhatják rendszerünket eszközeik napi szintű nyomonkövetésére, így a selejtezést, beszerzést vagy a telephelyek közötti mozgatást is dokumentálhatják az AccountIT rendszerben.

Műszakigazoló
Dokumentumkezelés
Termeléstámogatás
Készlet leltár
Tárgyi eszköz leltár
logo.png

MyTix - Online jegyértékesítő rendszer

Rendkívüli kihívást jelenthet azok számára, akik korábban csak hagyományosan értékesítették belépőiket, hogy bevezessék az NTAK által előírt adatszolgáltatási kötelezettséget és az ehhez szükséges új jegyértékesítő rendszert. Azonban ez a változás egyben lehetőséget is kínál arra, hogy új értékesítési csatornát nyissanak és online elővételes jegyek értékesítésével bővítsék ügyfélkörüket. Ezzel a lehetőséggel élve nem csak törvényes működésüket biztosítják, de javíthatják az ügyfélélményt és növelhetik a bevételeiket is. Ebben segít a MyTix jegyértékesítő rendszerünk.

Online kiadás
K3 | Az ipari célszoftver fejlesztés, bevezetés és üzemeltetés specialistája

Másra van szükség?
Nem akadály.

A megoldás:
Egyedi szoftverfejlesztés

 

Amennyiben működésében a fejlesztendő területek nem a fent felsorolt területeket érintik, akkor sincs probléma. Egyedi szoftverfejlesztési projektjeinkkela legkülönbözőbb problémák kezelésére is megoldást tudunk kínálni.

Speciális működési paramáterek, egyedi technológiai integrációk, különleges jogszabályi megfelelőség vagy épp kiemelt működési biztonsággal kezelendő feladat kezelése a cél? Szoftvertervező és fejlesztői csapatunkat már nehéz lenne meglepni. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje díjmentes projektfelmérésünket!

Ha van megoldás, megtaláljuk. Ha meg lehet valamit oldani, oldjuk meg jól!

bottom of page