top of page

A MyTix nem csak az NTAK megfelelőségre biztosít gazdaságos megoldást

Frissítve: jan. 2.

2024. január 1-től életbe lép a 235/2019. (X. 15.) kormányrendelet az NTAK adatközlési kötelezettségről, mely a 12 millió Ft feletti éves árbevételű turisztikai attrakciókat üzemeltető vállalkozásoknál kötelező.

Ez két kényszerű lépést hozott magával:

  1. NTAK regisztráció elvégzése (ezen már a legtöbb cég túl van)

  2. NTAK adatközlésre alkalmas jegyértékesítő rendszer bevezetése, használata

Mi a második lépésben tudunk egyszerű és értékteremtő megoldást biztosítani:

A MyTix online jegyértékesítés bevezetése egy vállalkozásnak számos előnyt jelent a törvényi megfelelőség 100%-os teljesítésén túl, különösen a turisztikai és rendezvény szektorokban.


MyTix online jegyértékesítési rendszer
MyTix online jegyértékesítési rendszer


Néhány kiemelkedő előny, melyet könnyedén kiaknázhat MyTix online jegyértékesítés rendszerünkkel:


Gyors és kényelmes vásárlás: A MyTix Önök cégének arculatához igazított online jegyértékesítési felülete lehetővé teszi a látogatók számára, hogy bármikor és bárhonnan kényelmesen megvásárolják jegyüket. Ez növeli az elérhetőséget és a vásárlási kényelmet, ami pozitív élményt teremt a potenciális látogatóknak.


24/7 Elérhetőség: A MyTix online jegyértékesítési felületük lehetővé teszi a vállalkozásnak, hogy folyamatosan elérhető legyen, még az üzleti nyitva tartási időn kívül is. A látogatók akár éjjel-nappal vásárolhatnak jegyeket, ami növeli az értékesítési lehetőségeket.


Költségcsökkentés: A MyTix online jegyértékesítés automatizált folyamatokat eredményez, csökkentve a manuális munkaerőigényt és papíralapú tranzakciókat. Ezáltal csökkennek az adminisztrációs költségek és növekszik az üzleti hatékonyság. Ez olyannyira igaz, hogy akár a helyszíni banki POS terminálnál kedvezőbb tranzakciós díjjal is értékesíthet.


Adatgyűjtés és elemzés: A MyTix online jegyértékesítés lehetőséget nyújt a vállalkozásnak arra, hogy adatokat gyűjtsön a vásárlói szokásokról és preferenciákról. Ez segít a személyre szabottabb marketingstratégiák kialakításában és a látogatói élmény optimalizálásában.


Gyors és hatékony beléptetés: Az Önök MyTix felületén megvásárolt online jegyek elektronikus formában könnyen ellenőrizhetők, ami a beléptetési folyamatot gyorsabbá és hatékonyabbá teszi. Az QR-kódok és egyéb digitális technológiák alkalmazása segíti a zökkenőmentes be- és kilépést a rendezvényeken vagy látványosságokon.


Nagyobb látogatói bázis: Az online elérhetőség révén a vállalkozás számára lehetőség nyílik a regionális és nemzetközi látogatók megszólítására. Ezáltal növekszik a potenciális látogatói bázis, és kiterjeszthető a vállalkozás hatóköre.


Bérletek, promóciók és akciók könnyebb kezelése: A MyTix online jegyértékesítési rendszere lehetővé teszi az egyszerű és hatékony promóciókat, a bérletek, kedvezmények és akciók kezelését. Rugalmasan lehetőség van különféle ajánlatok létrehozására, amelyek növelik a jegyértékesítést.


Ezen előnyök együttesen hozzájárulnak ahhoz, hogy a vállalkozás versenyképesebb legyen, növelje bevételét és javítsa a vásárlói elégedettséget. Az online jegyértékesítés modern megközelítése segíthet a vállalkozásnak a digitális átalakulásban és a piaci igényekhez való alkalmazkodásban.


Ezen felül mit kínál még Önnek a MyTix használata:

  • Arculathoz igazított, praktikus és felhasználóbarát felület: Az MyTix intuitív felhasználói felülete lehetővé teszi a gyors, egyszerű és gazdaságos jegyvásárlást. Minden látogató könnyedén megtalálja az Ön látványosságait és könnyedén vásárolhat jegyet a webes és mobil platformokon egyaránt.

  • Alacsony beruházási költségek: MyTix online jegyértékesítés nem igényel jelentős beruházást. A bevezetése egyszerű és költséghatékony, így gyorsan beindíthatja az online jegyértékesítését.

  • Gazdaságos tranzakciós díjak: A MyTix online jegyértékesítés alacsony tranzakciós díjai lehetővé teszik, hogy Ön magasabb nyereséget érjen el minden egyes eladott jegy után, növelve ezzel a bevételét.

  • Egyedi testreszabási lehetőségek: A MyTix online jegyértékesítés számos testreszabási lehetőséget kínál, hogy az Ön látványosságai és rendezvényei számára a legmegfelelőbb jegyértékesítési megoldást biztosítsa.


Szeretnénk Önnel részletesen megismertetni MyTix online jegyértékesítés előnyeit és hogyan segíthet az Ön turisztikai látványosságainak növekedésében. Ezért javaslunk egy személyre szabott demózást, ahol bemutathatjuk az MyTix-ben rejlő lehetőségeket.


Amennyiben Önöknél még nem megoldott az NTAK adatközlési megfelelőség, és szeretnék gazdaságosabb szintre emelni a jegyértékesítési/beléptetési folyamataikat, kérem, vegyék fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!




39 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page